Sammanfattning kväll och natt

2018-02-16 06:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Hans Lippens. Till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

01.48 Göteborg, bilbrand
På Veckogatan har någon tänt eld på en bil. Två personer har setts springa från platsen. Räddningstjänst till platsen men bilen är helt övertänd. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

01.55 Göteborg, trafikolycka
På Rannebergsvägen har en bilist kört in i en bergvägg och sedan voltat. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Glashalt på vägen enligt räddningstjänsten. Föraren har försvunnit från platsen och inga rapporter om personskador.

02.19 Göteborg, skadegörelse m.m.
På Plantagegatan ses två personer gå omkring och bryta sönder vindrutetorkarna på bilar. Polisen kan konstatera att sex bilar har utsatts för skadegörelse. Två män i 25-årsåldern kontrolleras i närheten men kan inte knytas till skadegörelsen. Däremot tas de med för provtagning då de misstänks vara drogpåverkade.

03.27 Mariestad, inbrott på bilfirma
Från en bilfirma på Mariagatan går larmet. Väktare som är först på plats kan konstatera att det varit inbrott. Man har krossat en ruta och tagit sig in men det är i nuläget oklart vad som har stulits. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs men ingen är i nuläget gripen.

Se händelsen på polisen.se