Rehab&Idrottsmassage Stefan Wallin

Västra Götalands län

Information

Rehab&Idrottsmassage Stefan Wallin hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Rehab&Idrottsmassage Stefan Wallin finns. I Mariestad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Rehab&Idrottsmassage Stefan Wallin tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Rehab&Idrottsmassage Stefan Wallin har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rehab&Idrottsmassage Stefan Wallin så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Rehab&Idrottsmassage Stefan Wallin har idag 591231-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rehab&Idrottsmassage Stefan Wallin

Förebyggande klassisk och idrottsmassage. Rådgivande rehabilitering efter idrotts och arbetsskada, viss försäljning av massagecremer och rehabprodukter.

I Rehab&Idrottsmassage Stefan Wallin så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vallin, Per Stefan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .