Mariestads Dansklubb - Allt i Dans

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mariestad och Mariestads Dansklubb - Allt i Dans är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Mariestads Dansklubb - Allt i Dans är ett av dem. Statusen för Mariestads Dansklubb - Allt i Dans är att Bolaget är aktivt.

Mariestads Dansklubb - Allt i Dans är ett Enskild firma och skapades 2004-02-07. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mariestads Dansklubb - Allt i Dans ska trivas.

Mariestads Dansklubb - Allt i Dans är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Dansundervisning, kursverksamhet och tävlingsträning i dans, dansuppvisningar, dansutbildning åt företag och skolor, anordnande av danstillfällen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mariestads Dansklubb - Allt i Dans är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Mariestads Dansklubb - Allt i Dans och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Mariestads Dansklubb - Allt i Dans så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-35701.

.

De som är på något sätt har med Mariestads Dansklubb - Allt i Dans är Adamson, Stig Göran Axel som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mariestads Dansklubb - Allt i Dans har 580109-XXXX som sitt organisationsnummer.