Martin Aksells Hovslageri

Västra Götalands län

Information

571114-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Martin Aksells Hovslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Martin Aksells Hovslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mariestad som är den kommunen som Martin Aksells Hovslageri finns i.

Martin Aksells Hovslageri har varit registrerat sedan 1989-12-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Martin Aksells Hovslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Martin Aksells Hovslageri är och det finns flera verksamheter i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Martin Aksells Hovslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Martin Aksells Hovslageri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hovslageri

Det finns olika personer som har en koppling med Martin Aksells Hovslageri och det är Aksell, Bo Martin Andreas som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,