Mariestads Hamnrestaurang

Västra Götalands län

Information

570430-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mariestads Hamnrestaurang. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mariestads Hamnrestaurang är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mariestad som är den kommunen som Mariestads Hamnrestaurang finns i.

Mariestads Hamnrestaurang har varit registrerat sedan 1999-04-28 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mariestads Hamnrestaurang så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Mariestads Hamnrestaurang är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Mariestads Hamnrestaurang är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mariestads Hamnrestaurang så kan ni göra det på telefon genom 0501-12139 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet med försäljning av mat, öl och vin.

Det finns olika personer som har en koppling med Mariestads Hamnrestaurang och det är Jakobsson, Lisbeth Britt-Marie som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,