J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub)

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) är ett av dem. Statusen för J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) är att Bolaget är aktivt.

J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) är ett Aktiebolag och skapades 2007-10-23. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) ska trivas.

J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-22. I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse. Vidare bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-12-06.

Idag är J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-14930.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) är Issa, Samir som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Issa, Johannes Gihed som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Issa Berro, Nadia som är född 1979 och har titeln Suppleant, Johnsson, Jan Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

J S I Restaurang AB (Buffalo Restaurang & Pub) har 556740-7944 som sitt organisationsnummer.