Motorfinans i Västra Götaland AB

Västra Götalands län

Information

Motorfinans i Västra Götaland AB är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Motorfinans i Västra Götaland AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Motorfinans i Västra Götaland AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-07-27. Men sedan 2007-10-18 så har Motorfinans i Västra Götaland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hammarsmedsg. 29, 542 35, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Motorfinans i Västra Götaland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-280000.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Motorfinans i Västra Götaland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Motorfinans i Västra Götaland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att driva konsultverksamhet inom bilhandeln, idka handel med värdepapper och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Motorfinans i Västra Götaland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Motorfinans i Västra Götaland AB och det är följande personer, Brunnhagen, Jan Christer Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunnhagen, Ulf Peter Thomas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eliasson, Sune Elving som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Motorfinans i Västra Götaland AB är 556735-2538.