Curt i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Curt i Mariestad AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Curt i Mariestad AB är ett av dem. Statusen för Curt i Mariestad AB är att Bolaget är aktivt.

Curt i Mariestad AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-03. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Curt i Mariestad AB ska trivas.

Curt i Mariestad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av damkonfektion, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Curt i Mariestad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Curt i Mariestad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Curt i Mariestad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-77030.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Curt i Mariestad AB är Bengtsson, Curt Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kerstin Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Curt i Mariestad AB har 556733-6556 som sitt organisationsnummer.