Rörsås Entreprenad & reparation AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra entreprenadtjänster med grävmaskin och bandschaktare samt verkstadsarbete i form av reparationer av maskiner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rörsås Entreprenad & reparation AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Rörsås Entreprenad & reparation AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2007-03-06 så skapades Rörsås Entreprenad & reparation AB och företaget är har F-skattsedel Rörsås Entreprenad & reparation AB har haft det sedan 2007-03-15.

Rörsås Entreprenad & reparation AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-15

556725-4742 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Rörsås Entreprenad & reparation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Rörsås Entreprenad & reparation AB så går det att nå dem via telefon på 070-3629122 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rörsås Entreprenad & reparation AB är Ullström, Kjell-Åke Heikki som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullström, Nils Åke Dennis som är född 1954 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .