Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB

Västra Götalands län

Information

Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB är en verksamhet som finns i Mariestad. I Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyberg, Leif Pether Daniel som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif Robert Matias som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB på telefon 0501-70715.

Aktiebolagets verksamhet är fastighetsmäkleri, handel med värdepappaper, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-22 och Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-22.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fastighetsmäklarbyrån Pether Nyberg AB har 556723-2904 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.