Daniel Lundbergs Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

Daniel Lundbergs Åkeri AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Daniel Lundbergs Åkeri AB finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Daniel Lundbergs Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Daniel Lundbergs Åkeri AB har haft sedan 2008-10-30. Daniel Lundbergs Åkeri AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Daniel Lundbergs Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Prebendeg. 6, 542 40, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3910668.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Daniel Lundbergs Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

Daniel Lundbergs Åkeri AB har idag 556718-0269 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Daniel Lundbergs Åkeri AB

Bolaget ska bedriva åkeri.

I Daniel Lundbergs Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Karl Tore Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, John Stefan Lennart som är född 1984 och har titeln Suppleant, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .