Revisionsbyrån Christer Jansson AB

Västra Götalands län

Information

Revisionsbyrån Christer Jansson AB är ett företag som finns i Mariestad. I Revisionsbyrån Christer Jansson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Revisionsbyrån Christer Jansson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Revisionsbyrån Christer Jansson AB på telefon 0501-14420.

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet, redovisnings- verksamhet, värdepapperhandel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Revisionsbyrån Christer Jansson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Revisionsbyrån Christer Jansson AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Revisionsbyrån Christer Jansson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-23 och Revisionsbyrån Christer Jansson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Revisionsbyrån Christer Jansson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Revisionsbyrån Christer Jansson AB har 556716-7290 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.