Mariestads Torg AB

Västra Götalands län

Information

Mariestads Torg AB är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Mariestads Torg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mariestads Torg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-10-19.

Mariestads Torg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-04-26. Men sedan 2006-10-19 så har Mariestads Torg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Klockareg. 2, 452 30, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mariestads Torg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0526-13758.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Mariestads Torg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mariestads Torg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning och handel med fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mariestads Torg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mariestads Torg AB och det är följande personer, Grotteröd, Audun som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Myrvold, Kenneth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stene-Johansen, Tormod som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Säter, Haakon Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Flodin, Åke Lars Johan som är född 1943 och har titeln Delgivningsbar person, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor.Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mariestads Torg AB är 556702-7072.