ByggAnders i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet såväl nybyggnad som reparationer av byggnader och bostäder och viss försäljning av byggnadsmaterial.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ByggAnders i Mariestad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är ByggAnders i Mariestad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2006-02-08 så skapades ByggAnders i Mariestad AB och företaget är har F-skattsedel ByggAnders i Mariestad AB har haft det sedan 2006-04-20.

ByggAnders i Mariestad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-20

556698-1584 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är ByggAnders i Mariestad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med ByggAnders i Mariestad AB så går det att nå dem via telefon på 070-5591915 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom ByggAnders i Mariestad AB är Wallgren, Anders Roland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallgren, Erika Carin Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Skogsberg, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Skogsberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .