Calida Fönster Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Calida Fönster Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mariestad. I Calida Fönster Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Hans Joacim som är född 1977 och har titeln VD, Svensson, Hans Joacim som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Georg som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Abrahamsson, Karin Johanna som är född 1977 och har titeln Suppleant, Johansson, Mariana som är född 1979 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln RevisorMariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Calida Fönster Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Calida Fönster Aktiebolag på telefon 070-3727293.

Bolaget ska bedriva import, försäljning och montering av komposit- och aluminiumfönster och partier, konsultverksamhet i anslutning därtill och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Calida Fönster Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Calida Fönster Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Calida Fönster Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-21 och Calida Fönster Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Calida Fönster Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Calida Fönster Aktiebolag har 556695-6149 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.