Nonpaint Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Nonpaint Sweden AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Nonpaint Sweden AB finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nonpaint Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Nonpaint Sweden AB har haft sedan 2006-09-07. Nonpaint Sweden AB har funnits sedan och 2006-09-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nonpaint Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0501-393115.

Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nonpaint Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Nonpaint Sweden AB har idag 556691-5103 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Lund, Kent Joakim Då styrelsen ska bestå av 9 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Nonpaint Sweden AB

Bolaget skall bedriva handel med färgprodukter samt tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

I Nonpaint Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lund, Kent Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dupont, Ole Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hakala, Tapio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hammer, Tom Roger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Carl Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Björn Rune som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotSalo, Pertti Sakari som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiller, Ragnvald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln RevisorJäxvik, Lars-Ola som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.