Froab AB

Västra Götalands län

Information

Froab AB är ett av många företag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Froab AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Froab AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-02-23.

Froab AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-11-21. Men sedan 2006-02-23 så har Froab AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Björsäter Jakob-Duvasgården 1, 542 95, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Froab AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-40250.

Mariestad arbetar för att företag som Froab AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Froab AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med grävmaskiner samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Froab AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Froab AB och det är följande personer, Olsson, Per Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergqvist, Carl-Henric som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekeroth, Ingrid Gunilla som är född 1950 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Froab AB är 556690-8546.