Danielssons Elektriska i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Danielssons Elektriska i Mariestad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Danielssons Elektriska i Mariestad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Danielssons Elektriska i Mariestad AB är momsregistrerat sedan2005-10-13 och har organisationsnummer 556687-0001.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0501-40021 alternativt besöka eller skicka post till Danielssons Elektriska i Mariestad AB på följande adress Hertig Karls Torg 4, 542 43, Mariestad.

Danielssons Elektriska i Mariestad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-10-13.

I Danielssons Elektriska i Mariestad AB så sitter följande personer i styrelsen: Svantesson, Anders Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Handel med lampor och vitvaror, elinstallationsverksamhet, serviceverksamhet inom el och mekanik för industrin och därmed förenlig verksamhet.