Wästgöta Krog & Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Wästgöta Krog & Fastighets AB är en verksamhet som finns i Mariestad. I Wästgöta Krog & Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Robert Johnny som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sköld, Lars Erik Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wolfbrandt, Ann Inger som är född 1954 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wästgöta Krog & Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wästgöta Krog & Fastighets AB på telefon 0501-16660.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wästgöta Krog & Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wästgöta Krog & Fastighets AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wästgöta Krog & Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-15 och Wästgöta Krog & Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wästgöta Krog & Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Wästgöta Krog & Fastighets AB har 556686-6942 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.