Cykelbutiken i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av cyklar och mopeder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cykelbutiken i Mariestad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Cykelbutiken i Mariestad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2005-08-29 så skapades Cykelbutiken i Mariestad AB och företaget är har F-skattsedel Cykelbutiken i Mariestad AB har haft det sedan 2005-10-13.

Cykelbutiken i Mariestad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-13

556684-9666 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Cykelbutiken i Mariestad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Cykelbutiken i Mariestad AB så går det att nå dem via telefon på 0501-77340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cykelbutiken i Mariestad AB är Pakkanen, Kari Bertil Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Anna Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .