T. Ericsson consulting AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsult och rådgivningsverksamhet inom områderna management, marknadsföring, försäljning och affärsutveckling huvudsakligen inom byggsektorn samt handel inom byggsektorn och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T. Ericsson consulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är T. Ericsson consulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2005-06-30 så skapades T. Ericsson consulting AB och företaget är har F-skattsedel T. Ericsson consulting AB har haft det sedan 2005-09-29.

T. Ericsson consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-29

556682-5625 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är T. Ericsson consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med T. Ericsson consulting AB så går det att nå dem via telefon på 0501-71054 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ericsson, Ulf Thomas Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom T. Ericsson consulting AB är Ericsson, Ulf Thomas Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ericsson, Carl Daniel Martin som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Gunnel Aina Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .