LD Bygg & Skog i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

LD Bygg & Skog i Mariestad AB är ett bolag som finns i Mariestad. I LD Bygg & Skog i Mariestad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Davidsson, Leif Curt Johan som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Sarah Helena Louise som är född 1982 och har titeln Suppleant, Axelsson, Tord Axel Edvin som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LD Bygg & Skog i Mariestad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LD Bygg & Skog i Mariestad AB på telefon 070-9205808.

Bolaget skall bedriva skoogsavverkning, flisning av skog med maskin, byggverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är LD Bygg & Skog i Mariestad AB av bolagstypen Aktiebolag.

LD Bygg & Skog i Mariestad AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LD Bygg & Skog i Mariestad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-07-23 och LD Bygg & Skog i Mariestad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LD Bygg & Skog i Mariestad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LD Bygg & Skog i Mariestad AB har 556675-5731 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.