RTM Sweden AB

Västra Götalands län

Information

RTM Sweden AB är ett av många företag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som RTM Sweden AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RTM Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-04-28.

RTM Sweden AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-11-24. Men sedan 2005-04-28 så har RTM Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Utkällev. 4, 694 91, Hallsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RTM Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8645380.

Mariestad arbetar för att företag som RTM Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RTM Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva inrikes och utrikes godstransporter samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RTM Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RTM Sweden AB och det är följande personer, Temrell, Ernst Raine som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson Klarqvist, Kjell A Tobias som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Tommy Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RTM Sweden AB är 556671-1510.