Mariestadssotaren AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva sotning och brandskyddskontroller, kontroll och underhåll av värme- och ventilationssystem samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mariestadssotaren AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Mariestadssotaren AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2004-11-01 så skapades Mariestadssotaren AB och verksamheten är har F-skattsedel Mariestadssotaren AB har haft det sedan 2004-11-18.

Mariestadssotaren AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-18

556669-5333 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är Mariestadssotaren AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mariestadssotaren AB så går det att nå dem via telefon på 076-8115420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mariestadssotaren AB är Södergren, Alf Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Vååg, Lena Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bengt Ove som är född 1945 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Bengt Samuelsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .