Mariestads Elinstallationer AB

Västra Götalands län

Information

Mariestads Elinstallationer AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Mariestads Elinstallationer AB finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mariestads Elinstallationer AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Mariestads Elinstallationer AB har haft sedan 2004-06-03. Mariestads Elinstallationer AB har funnits sedan och 2004-06-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mariestads Elinstallationer AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 5, 542 40, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5853904.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mariestads Elinstallationer AB Privat, ej börsnoterat.

Mariestads Elinstallationer AB har idag 556662-0521 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Mariestads Elinstallationer AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra elinstallationer samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Mariestads Elinstallationer AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bobeck, Carl Viktor som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kull, Bernt Mikael som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Jonas Ingemar som är född 1981 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .