Rapps Designhouse AB

Västra Götalands län

Information

Rapps Designhouse AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Rapps Designhouse AB finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rapps Designhouse AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Rapps Designhouse AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rapps Designhouse AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ESPLANADEN 4, 542 30, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-10540.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rapps Designhouse AB Privat, ej börsnoterat.

Rapps Designhouse AB har idag 556658-9817 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rapps Designhouse AB

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler och heminredning samt därmed förenlig verksamhet.

I Rapps Designhouse AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rapp, Lars Åke Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Ann-Mari Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .