Vadsbo Närvärme AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av färdig värme, teknisk utrustning och bränsle inom bioenergibranschen. Vidare bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vadsbo Närvärme AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Vadsbo Närvärme AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2003-06-30 så skapades Vadsbo Närvärme AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556645-4608 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Vadsbo Närvärme AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Vadsbo Närvärme AB så går det att nå dem via telefon på 0501-78787 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Westerberg, Per Åke Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vadsbo Närvärme AB är Westerberg, Per Åke Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bo Sören som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Into, Aarre Nikodemus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlén, Sven Aron Vilhelm som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandegren, Jan Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogsberg, Sven Rune som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotWestman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .