Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-28.

Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-05-28. Men sedan 2005-04-28 så har Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Snuggenäsg. 3, 542 31, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Mariestad arbetar för att verksamheter som Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra konsultationer inom området betongkonstruktioner och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter, aktier och värdepapper.

Firmatecknare för Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB och det är följande personer, Johansson, Bengt Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunnel Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lennart Johansson Konsult i Mariestad AB är 556643-9559.