A Solution AB

Västra Götalands län

Information

A Solution AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där A Solution AB finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. A Solution AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket A Solution AB har haft sedan 2003-08-04. A Solution AB har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till A Solution AB så kan ni göra det genom att skicka er post till EKBY ÖSTERTOMTEN 1, 542 93, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59921603.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är A Solution AB Privat, ej börsnoterat.

A Solution AB har idag 556641-0394 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för A Solution AB

Bolaget skall bedriva design, produktion, försäljning och konsultverksamhet inom ljud, bild och media såsom internet, radio, TV och tryckta publikationer jämte därmed förenlig verksamhet.

I A Solution AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordbrandt, Per Åke Georg som är född 1963 och har titeln VD, Nordbrandt, Per Åke Georg som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ackhammar, Kjell Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Janne Olov som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Kerstin Cecilia som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.