Br. Svenssons Svets & Smide AB

Västra Götalands län

Information

556639-7856 är organisationsnummer för företaget Br. Svenssons Svets & Smide AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Br. Svenssons Svets & Smide AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Br. Svenssons Svets & Smide AB finns i.

Br. Svenssons Svets & Smide AB har varit registrerat sedan 2003-02-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Br. Svenssons Svets & Smide AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-27.

Br. Svenssons Svets & Smide AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Br. Svenssons Svets & Smide AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Br. Svenssons Svets & Smide AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3761825 eller genom brev på följande adress:
Ringv. 20, 540 16, Timmersdala

Bolaget skall bedriva svets- och smidesarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Br. Svenssons Svets & Smide AB och det är Svensson, Sven Arvid Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Peter Henning Evert som är född 1964 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,