Skotime i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Skotime i Mariestad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Skotime i Mariestad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Skotime i Mariestad AB är momsregistrerat sedan2002-08-22 och har organisationsnummer 556630-7558.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0501-15033 alternativt besöka eller skicka post till Skotime i Mariestad AB på följande adress Nya Torget 4, 542 30, Mariestad.

Skotime i Mariestad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-08-22.

I Skotime i Mariestad AB så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Ingalill Margareta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Nilsson, Mats Göran som är född 1942 och har titeln Suppleant , Ström, Karl Johan Patrik som är född 1965 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av skor, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.