A. Intos Maskintjänst AB

Västra Götalands län

Information

A. Intos Maskintjänst AB är en verksamhet som finns i Mariestad. I A. Intos Maskintjänst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Into, Aarre Nikodemus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Into, Benny Rune som är född 1962 och har titeln Suppleant, Skogsberg, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Skogsberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med A. Intos Maskintjänst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå A. Intos Maskintjänst AB på telefon 070-5893432.

Bolaget skall bedriva plåtslageri, reparation och försäljning inom bilbranschen, utföra reparationer på lantbruks- och entreprenadmaskiner, grävningsarbeten och reparationsarbeten inom verkstadsindustrin, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är A. Intos Maskintjänst AB av bolagstypen Aktiebolag.

A. Intos Maskintjänst AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

A. Intos Maskintjänst AB innehar ej F-skattsedel och A. Intos Maskintjänst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A. Intos Maskintjänst AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

A. Intos Maskintjänst AB har 556625-3703 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.