Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB

Västra Götalands län

Information

Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB är en verksamhet som finns i Mariestad. I Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rudbäck, Mari-Anne Katarina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudbäck, Birger Denis som är född 1942 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB på telefon .

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-04 och Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vänerprofil Fastighetsförvaltning AB har 556622-0322 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.