Elkonsult Christer Andersson AB

Västra Götalands län

Information

Elkonsult Christer Andersson AB är ett företag som finns i Mariestad. I Elkonsult Christer Andersson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Torsten Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunnel Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elkonsult Christer Andersson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elkonsult Christer Andersson AB på telefon 0501-10822.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom elbranschen såsom elprojektering, elkontroll, elbesiktning, teknisk dokumentation, relationsritningar och orienteringsritningar för brandlarm och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elkonsult Christer Andersson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Elkonsult Christer Andersson AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Elkonsult Christer Andersson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-07 och Elkonsult Christer Andersson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elkonsult Christer Andersson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Elkonsult Christer Andersson AB har 556619-8171 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.