Hammar i Örebro AB

Västra Götalands län

Information

Hammar i Örebro AB är ett av många bolag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Hammar i Örebro AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hammar i Örebro AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-03-11.

Hammar i Örebro AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-09-28. Men sedan 2002-03-11 så har Hammar i Örebro AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brommösund Laxhall 5, 542 91, Torsö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hammar i Örebro AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-22120.

Mariestad arbetar för att bolag som Hammar i Örebro AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hammar i Örebro AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva restaurangrörelse, försäljning av livsmedel, turistverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt även bedriva konsultverksamhet inom verksamhet och organisations- utveckling samt även kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hammar i Örebro AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hammar i Örebro AB och det är följande personer, Hammar, Johan Rasmus Claesson som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hammar, Dagmar Monica Björnsdotter som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Eva Charlotte C som är född 1968 och har titeln Suppleant, Levinsson, Georg Gert-Ove som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hammar i Örebro AB är 556616-4546.