Rejwa i Väst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Rejwa i Väst Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Rejwa i Väst Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rejwa i Väst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-11-19.

Rejwa i Väst Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-10-08. Men sedan 2001-11-19 så har Rejwa i Väst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Förrådsg. 28, 542 35, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rejwa i Väst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2486059.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Rejwa i Väst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rejwa i Väst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva montering av växthus, handel med begagnade bilar och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rejwa i Väst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rejwa i Väst Aktiebolag och det är följande personer, Vanhala, Reijo Olavi som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Vanhala, Pasi Kristian som är född 1977 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rejwa i Väst Aktiebolag är 556616-0742.