Vis AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med el på franchisebasis, ägakraftstationer anläggningar för produktion och försäljning av energi, bedriva konsultverksamhet inom energiområdet och förvaltning av värdepapper, försäljning av samt förvaltning av fastigheter och hus samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vis AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Vis AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2001-07-11 så skapades Vis AB och verksamheten är har F-skattsedel Vis AB har haft det sedan 2001-09-03.

Vis AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-03

556613-3137 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är Vis AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Vis AB så går det att nå dem via telefon på 070-9385785 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vis AB är Fallai, Robin Oméro som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fallai, Umberto som är född 1943 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .