Figma service och reparation AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva reparationer, service och försäljning av cyklar, mopeder och motorcyklar, försäljning av arbetskläder, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Figma service och reparation AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Figma service och reparation AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2001-03-06 så skapades Figma service och reparation AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556607-8571 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är Figma service och reparation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Figma service och reparation AB så går det att nå dem via telefon på 0501-77340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Figma service och reparation AB är Olsson, Carl Micael Fredric som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rotmark, Joakim Bo Gösta som är född 1977 och har titeln Suppleant, .