JL Frakt AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och JL Frakt AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och JL Frakt AB är ett av dem. Statusen för JL Frakt AB är att Bolaget är aktivt.

JL Frakt AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-05. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som JL Frakt AB ska trivas.

JL Frakt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri- och transportrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JL Frakt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02.

Idag är JL Frakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med JL Frakt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4806690.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med JL Frakt AB är Larsson, Tord Jimmy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Maj Ingrid Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Weiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Lindgren Johansson, Eva G Marianne som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

JL Frakt AB har 556603-6132 som sitt organisationsnummer.