Vadsbo Energi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Vadsbo Energi Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Vadsbo Energi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vadsbo Energi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vadsbo Energi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-18. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vadsbo Energi Aktiebolag ska trivas.

Vadsbo Energi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva energiinventering inom industrisektorn jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vadsbo Energi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08.

Idag är Vadsbo Energi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Vadsbo Energi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Vadsbo Energi Aktiebolag är Asp, Sven Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Ing-Marie Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Weiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Lindgren Johansson, Eva G Marianne som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vadsbo Energi Aktiebolag har 556598-8135 som sitt organisationsnummer.