Estima i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Estima i Mariestad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Estima i Mariestad Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Estima i Mariestad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-02-25.

Estima i Mariestad Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-12-06. Men sedan 2002-02-25 så har Estima i Mariestad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Annedalsg. 29, 542 31, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Estima i Mariestad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-280002.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Estima i Mariestad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Estima i Mariestad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom bilhandeln, utveckla säkerhetssystem för bilindustrin, idka leasingverksamhet och kontraktsfinansiering för motorfordon och datorutrustning idka handel med värdepapper och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Estima i Mariestad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Estima i Mariestad Aktiebolag och det är följande personer, Brunnhagen, Jan Christer Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunnhagen, Björn Hubert som är född 1935 och har titeln Suppleant, Eliasson, Sune Elving som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Estima i Mariestad Aktiebolag är 556598-1536.