Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556589-2048 är organisationsnummer för företaget Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag finns i.

Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-04-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0501-10770 eller genom brev på följande adress:
Karlag. 3 B, 542 30, Mariestad

Bolaget skall bedriva blomsterhandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cattleya Blommor & Inredning Aktiebolag och det är Westlund, Anna-Karin Cecilia som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Jan Tommy som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor,