Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag är ett bolag som finns i Mariestad. I Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Akersten, Per-Anders Torgny som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Akersten, Karin Beata Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Kjell Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag på telefon 0501-40319.

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultativ verksamhet inom området tillförlitlighets- och underhållsteknik samt riskhantering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-05-02 och Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-05-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Akersten Tillförlitlighetsteknik Aktiebolag har 556586-8337 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.