Bianchi Vending Scandinavia AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av serveringsautomater samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bianchi Vending Scandinavia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Bianchi Vending Scandinavia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1999-11-12 så skapades Bianchi Vending Scandinavia AB och företaget är har F-skattsedel Bianchi Vending Scandinavia AB har haft det sedan 2000-02-02.

Bianchi Vending Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-02

556578-6596 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Bianchi Vending Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bianchi Vending Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 0501-393230 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bianchi Vending Scandinavia AB är Kittelfors, Tarmo Tapani som är född 1961 och har titeln VD, Kittelfors, Tarmo Tapani som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, De Martin Mazzalon, Omero som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pettini, Antonio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Kjell Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.