Gårdsbutiken Stallet AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Gårdsbutiken Stallet AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Gårdsbutiken Stallet AB är ett av dem. Statusen för Gårdsbutiken Stallet AB är att Bolaget är aktivt.

Gårdsbutiken Stallet AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-29. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gårdsbutiken Stallet AB ska trivas.

Gårdsbutiken Stallet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka försäljning av damkonfektion och heminredning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gårdsbutiken Stallet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Gårdsbutiken Stallet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Gårdsbutiken Stallet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-78284.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gårdsbutiken Stallet AB är Gustavsson, Carina Marlene som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ove Carl-Otto som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .

Gårdsbutiken Stallet AB har 556578-3593 som sitt organisationsnummer.