Fremico AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel samt uthyrning av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fremico AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Fremico AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1999-09-28 så skapades Fremico AB och verksamheten är har F-skattsedel Fremico AB har haft det sedan 1999-01-01.

Fremico AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556576-0732 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är Fremico AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Fremico AB så går det att nå dem via telefon på 0501-51056 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fremico AB är Johansson, Henry Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sternhag, Sonja Britt-Marie Camilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Axelsson, Tord Axel Edvin som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .