Brostugans Glassmagasin AB

Västra Götalands län

Information

Brostugans Glassmagasin AB är en verksamhet som finns i Mariestad. I Brostugans Glassmagasin AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Jeanette Ingegerd som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Ulf Allan Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Allan Yngve som är född 1934 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brostugans Glassmagasin AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Brostugans Glassmagasin AB på telefon 070-5416747.

Bolaget skall bedriva kiosk och café och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brostugans Glassmagasin AB av bolagstypen Aktiebolag.

Brostugans Glassmagasin AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Brostugans Glassmagasin AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Brostugans Glassmagasin AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brostugans Glassmagasin AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Jeanette Ingegerd -Larsson, Ulf Allan Mikael

Brostugans Glassmagasin AB har 556573-5080 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.