Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag är ett bolag som finns i Mariestad. I Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pethrus, Hans Jacob som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Jens Peter som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kersna, Eva Gunilla som är född 1947 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag på telefon 0501-71165.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av däck, tvättning och underhåll av fordon samt lotsverksamhet inom åkeribranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nya Profildäck i Mariestad Aktiebolag har 556567-5476 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.