Åkerbiten AB

Västra Götalands län

Information

Åkerbiten AB är ett av många bolag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Åkerbiten AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åkerbiten AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Åkerbiten AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-01-27. Men sedan 1999-01-01 så har Åkerbiten AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Käckestad Esbjörnsgården 1, 542 93, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åkerbiten AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Mariestad arbetar för att bolag som Åkerbiten AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åkerbiten AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva maskinentreprenad inom lantbruk och skogsbruk, handel med lantbruksmaskiner, jordbruksförnödenheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åkerbiten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Lars Gustaf -Shyu Skogsberg, Huey-Ming Sibille.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åkerbiten AB och det är följande personer, Shyu Skogsberg, Huey-Ming Sibille som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Jansson, Lars Gustaf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonzon, Bengt Jonas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Johan Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogsberg, Sven Rune som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor.Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åkerbiten AB är 556565-6260.