ILPEA AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och ILPEA AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ILPEA AB är ett av dem. Statusen för ILPEA AB är att Bolaget är aktivt.

ILPEA AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-21. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ILPEA AB ska trivas.

ILPEA AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Mariestad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av plast-, gummi- och magnetiska produkter till företrädesvis vitvaror samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ILPEA AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är ILPEA AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med ILPEA AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-47730.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med ILPEA AB är Gustafsson, Gunnar Roland som är född 1946 och har titeln Likvidator, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

ILPEA AB har 556565-4273 som sitt organisationsnummer.